Artikler og den slags

2024

Aperitif på Sardinien

Sardinien - når passion og kvalitetsorientering driver værket

...På turens sidste dag nåede vi det vinøse højdepunkt. Vi blev i byen Mamoiada mødt af en flok relativt unge og meget entusiastiske vinproducenter...

Læs videre her

To nye whiskyer

Nye skotske whiskydestillerier

...de nye destilleriers whiskyer...er ikke blot acceptable produkter, der blot nogenlunde kan måle sig med de "gamle" destilleriers. Nej, de kan stå frem med karakter og kvaliteter, der gør dem til værdige konkurrenter...

Læs videre her

Indaco og Scipio

Tenuta Sette Cieli

...selv om vi er i Toscana, har vi erfaret, at de mest prominente franske sorter i modsætning til Sangiovese stortrives lige netop i et mindre område ude ved vestkysten...

Læs videre her

Destillationskeddel

Radius Distillery

...Radius sætter en ære i ikke at komme for mange ingredienser i den enkelte gin. Det er deres filosofi, at man skal kunne smage de ingredienser, der er anvendt...

Læs videre her

2023

Chianti Classico UGA

Chianti Classico UGA

...man har nu lanceret en opdeling af Chianti Classico området i 11 UGA'er på baggrund af studier af alle mulige forhold i området...

Læs videre her

Etiket

Acquiring the taste of peated whisky

...Andre gange er røgduft og -smag mere delikat og forfinet, også selvom røgen er kraftig. Her vil der være en mindre tendens til at "smagen af whisky" overdøves af røgen...

Læs videre her

Colli Berici - med hovedvægt på Tai Rosso

...Det var for mig en overraskelse, at jeg generelt syntes klart bedst om de lette, enkle, friske og billige vine. Høj drikbarhed og drikkeglæde...

Læs videre her

Smagning hos Anselmi

Verona 4: Besøg hos vinproducenter i Soave og Custoza

...Der er tydelig stilforskel mellem Pieropans og Anselmis vine og ifølge mine smagsløg til Anselmis fordel...

Læs videre her

Kunstudstilling, Farina

Verona 3: Besøg hos vinproducenter i Valpolicella

...Hvis man er i bil og ønsker at nyde både Verona og vinområderne omkring byen, er afstandene små. Gardasøen er også tæt på...

Læs videre her

Rum Palazzo Maffei

Verona 2: Højdepunktsoplevelser

...spring endelig ikke over her, selv om du måske - ligesom jeg - ikke er den store museums-entusiast. For her er der virkelig noget visuelt spektakulært at komme efter...

Læs videre her

Wine and Olive Oil Tourism

Verona 1: Konkurrencer i vinturisme

...Der var i Verona et større træf af vinimportører, vin- og turismejournalister fra mange lande fire dage i juni under overskriften Verona Wine and Olive Oil Tourism...

Læs videre her

Ved Perla del Garda

Tur til Lugana DOC og Garda DOC

...Både Lugana- og Garda-vinene fremstilles omkring Gardasøen. Appellationerne har det til fælles, at én del ligger i Lombardiet, den anden del i Veneto...

Læs videre her

12 flasker

Custoza og Bardolino

...Én egenskab havde de smagte vine til fælles, uanset om farven var hvid, rosé eller rød: den lave alkoholprocent. Ret befriende i tider, hvor det efterhånden er svært at finde en vin med mindre end 14% alkohol...

Læs videre her

2022

Kort

Pressetur til Oltrepò Pavese

...Der var rigelig lejlighed og god tid til at undersøge dette ved gå-rundt-smagningen, hvor der var 45 røde Pinot Nero vine at vælge mellem...

Læs videre her

Springbank aftapning

Springbank Distillery

...Springbank destilleriet skiller sig ud på flere måder i forhold til de rigtig mange andre skotske destillerier...

Læs videre her

Terecrea, etiket

Lugana DOC og Garda DOC

...Begge vine fremstilles omkring Gardasøen. Appellationerne har det til fælles, at én del ligger i Lombardiet, den anden del i Veneto...

Læs videre her

Destillationskedler

Stauning Whisky

...På sådan et besøg får man en ganske anden og tæt oplevelse ved f.eks. at se kornet, der skal maltes, ligge i baner på gulvet i det store maltehus...

Læs videre her

Slankekur, graf

Slankekur der holder

...Men jeg har nu i et halvt år efter afslutningen af min kur holdt den vægt, jeg besluttede skulle være min nye vægt. Vel at mærke uden afsavn, ubehag eller andre sværdslag...

Læs videre her

2021

Capston California

capston California

...Uddannelsen består af fire niveauer, alle med mulighed for afsluttende certificering. Fjerde niveau inkluderer en rejse til Californien...

Læs videre her

2020

corona virus

Dagligvarer og vin under corona-krisen

...Alt, hvad vi siden har købt af dagligvarer og vin, er siden blevet bragt og stillet uden for vores hoveddør med et efterfølgende venligt bank på døren...

Læs videre her

Håndpresset vin

Fri os fra naturvinstyran­niet!

...Tag hensyn til at der er et publikum, der godt vil være fri for at lide i stilhed, og som bare vil have en helt almindelg vin, der smager godt...

Læs videre her

2019

Mad- og drikkevarer med bittersmage

Smag udvikler sig - måske

...Den type meget grundlæggende forandringer i, hvordan man oplever smag - fra at hade til at elske - har ikke noget med tilvænning at gøre. Det er ikke noget der sker gradvist. Det sker bare, og det sker pludseligt...

Læs videre her

Vigna Villa della Regina

Freisa - en af Piemontes ukendte blå druesorter

...Luca Balbiano påstod, at deres vine på deres egen måde kan konkurrere med alle andre Piemonte-vine. ...

Læs videre her

Morten Brink Iwersen og Anders Fogh Rasmussen

Snobberi

...Det vi snakker om her, er jo i al sin enkelhed snobberi. Det er det, som Brink demonstrerer når han griner af, at Fogh mener at fange lugten af røg i sin vin...

Læs videre her

2018

Satire

Ode til livsnydelsen

...Men hvor meget af "det sjove" vil man forsage i et sats på at leve et par år ekstra? Og det bliver kun et sats, al den stund ingen kan vide hvordan et sådant væddemål med livet vil falde ud...

Læs videre her

2017

Trist smiley

Vi giver op

...Men nu skriver vi den for at levere et sidste - sikkert nyttesløst - opråb, og vi håber så at kunne lade skidtet ligge fremover...

Læs videre her

Lirac logo

Lirac

...Vi har smagt og vurderet 45 Lirac vine, 13 hvide og 32 røde. Her er det især de røde, der har fanget vores interesse...

Læs videre her

vivino

vivino - en opdatering

... vi vil derfor nøjes med at videregive informationen om, at de vininformationer, som også kan tilgås af almindelige computerbrugere, nu forekommer at være i orden.

Læs videre her

2016

Vinmenu

Vinmenuer er en pengemaskine

...Vinmenuer er en god ide...Men som det fremgår, er vores oplevelse, at der mange steder er gået for meget penge-tænkning i konceptet...

Læs videre her

Vand, vin og udsigt

De ka' på Bornholm!

...Findes der f.eks. noget sted i Danmark, der så fortættet indeholder så mange virkelig gode restauranter? Der findes også gode bryggerier, talrige fødevareproducenter med profil og endda en producent af vin, whisky, likør m.m...

Læs videre her

Zalto bourgogneglas

Zalto glas - hvad er de forskellige glas gode til?

...Glassenes lethed og deres enkle, stilrene facon forlener oplevelsen ved at drikke vin med et ekstra niveau af elegance og finhed...Og hvor glassene, første gang man tager dem i hånden, forekommer nærmest overdrevent lette, går det hurtigt over i, at alle andre glas herefter forekommer tunge og mere eller mindre klodsede...

Læs videre her

Vinetiket

Ilt din gamle vin!

...er det en relativ ny opdagelse, at det kan være nødvendigt at give en gammel vin luft, for at få den til at give noget indbydende fra sig. Det er typisk ikke nødvendigt med unge vine...

Læs videre her

RCR logo

RCR hvid- og rødvinsglas, anmeldelse

...RCR glassene er gode glas, som mange vil kunne have glæde af...Glassene er præsentable og vil tage sig godt ud på et veldækket middagsbord...

Læs videre her

2015

SKAT logo

Om at købe vin i andre EU-lande og få sendt dem til Danmark

I Vinsiderne.dk's levetid har mange læsere interesseret sig for, hvordan reglerne er, hvis man hjemmefra Danmark bestiller vin i udlandet...

Læs videre her

Etiket

En gammel vinkultur, der nok skal have sine fans...

...men grundlæggende anser vi det for en fordel, at vin kan drikkes med fornøjelse, uden at man skal vente i 20 år...

Læs videre her

Vittighed

Alle de ord...

...Jeg vil dog påstå, at jo mere specifikt og detaljeret man forsøger at beskrive en vins dufte og smage, jo mere øges riskoen for at man mindsker det publikum, der vil kunne knytte an til hvad man snakker om...

Læs videre her

The X-pensive Winos

Danmarksmes­terskab i blindsmagning 2015

...Vinderholdet blev The X-pensive Winos, hvor alle var vinskribenter. Det var nyt i forhold til sidste år, hvor ingen skribenter deltog...

Læs videre her

Katrina Bjerre

Vin med Hjerte

... deres projekt at lave vin til vand! Deres frivillige og ulønnede projekt går ud på at de penge, som de tjener på at sælge deres vine, går til at bygge brønde i Zambia...

Læs videre her

Border shop

Border shop

... Så hvis man har noget ventetid inden Puttgarden-Rødby færgen, kan tiden udnyttes i Border shop...

Læs videre her

2014

Nyhedsbrev grafik

Vinforhandlernes nyhedsbreve

...Vi vil i det følgende omtale fire ud af disse 10 forhandleres nyhedsmails, som er eksempler på, hvad vi finder værdifuldt at modtage...

Læs videre her

Io Barolo smagning af Barolo 2010

Tema: Piemonte 2014 - del 3: Restauranter og Barolo-fest

...Jeg havde under mit ophold i Piemonte lejlighed til at deltage i årets fest for den den sidst frigivne årgang Barolo: 2010. Io, Barolo, la nuit hed arrangementet...

Læs videre her

Unge Nebbiolo druer

Tema: Piemonte 2014 - del 2: Vine på de velkendte druesorter

...Man kan lave alle mulige fine analyser - tannin mig her og syre mig der - og så er der de øjeblikke, hvor smilet bare breder sig hen over ansigtet, når man smager en vin, som bare går rent ind...

Læs videre her

Silvio Busca, Poderi Roset

Tema: Piemonte 2014 - del 1: Nascetta og Pelaverga

...en invitation til et par dages ophold i Piemonte bl.a. med fokus på to sjældne druesorter, den grønne Nascetta og den blå Pelaverga...

Læs videre her

Konkurrencedeltagere

Danmarksmes­terskab i blindsmagning

...var jeg ganske overrasket over, at kun ét af finaleholdene bestod af professionelle, især da der blandt de deltagende hold var to hold, der konkurrerer internationalt...

Læs videre her

Mand bekæmper ukrudt med skovl

Tyrkisk vin - en uges oplevelser

...Vi videregiver her vores erfaringer med tyrkisk vin. Erfaringer der stort set begrænser sig til hvad vi har smagt på en uges pakkerejse til Tyrkiet, hvor restaurantvalget var foretaget af rejsebureauet...

Læs videre her

Tilbud 50%

Skal vi skrotte tilbudssiden?

...Skal vi skrotte tilbudssiden? Eller hvis vi skulle sortere i tilbudene, hvordan skulle vi så i givet fald bære os ad med præcist at skelne mellem "virkelige" og mere fupagtige tilbud? Og hvor skulle snittet gå? Hvis vi skal beholde siden, hvilket formål, som vi kan stå inde for, tjener den så egentlig?...

Læs videre her

Der skåles

Fællesskab og flere observanser

...Disse grænser for vinfælleskab kan set ud fra et Vinsiderne-læser-synspunkt anskues som såvel en fordel som en ulempe. Afhængigt af om man foretrækker klar og unison snak eller at høre flere sider af en sag...

Læs videre her

2013

Økologisk vin EU logo

Økologisk, biodynamisk og naturvin - hvad er forskellene?

...der er grund til gøre et forsøg på at præcisere de forskellige begreber, der står for forskellige indfaldsvinkler til det (mere eller mindre) naturlige, giftfri og bæredygtige...

Læs videre her

Etiket: Sierra du Sud

Anmeldelse af naturvin - vores veje skilles

...På den baggrund ser naturvinene jo ud til at være chanceløse hos Helle. Så her var det eneste meningsfulde at bringe vores anmelder-fællesskabet til ophør for disse vines vedkommenede...

Læs videre her

Vin i vandkanten

Vin, mennesket, naturen og universet

..."Kig lige ud af vinduet, og fortæl mig hvad du ser." Henrik berettede om naturens spæde grønne farver, og om knopper der var ved at springe ud. "Dér har du forklaringen", sagde producenten, som fortsatte: "På det her tidspunkt kommer der gang i hormonerne på en måde, som gør at ingen kan regne med det de smager. Foråret og hormonerne har ødelagt din smagning"...

Læs videre her

Diagramudsnit

Gør et godt køb: Køb en dyrere vin!

...Hvis man anskuer "et godt køb" som at en stor del af den pris man betaler havner hos vinproducenten - hvorved vinkvaliteten et stykke hen ad vejen øges tilsvarende - så er der en enorm fordel i at holde sig fra de billigste vine...

Læs videre her

Propper

Hvordan går det med propproblemer­ne?

...Hvor alle med en vis erfaring med vin er enige om at tale om at "vinen har prop", så er det lidt mere tåget med ikke-TCA-fejlene, fordi de hverken er så markante eller så karakteristiske, som når vinen i forbindelse med TCA har en grim og letgenkendelig smag, som klart ikke skal være der....

Læs videre her

Jagerstyrings-regneark

Lagerstyring af "vinkælderen"

...Vi har stor gavn af et relativ simpelt regneark, der, på basis af hvor meget vi forbruger, udregner hvor mange års forbrug vi har til af hver vintype...

Læs videre her

2012

Symbol for OK pris

Kvalitet og pris - og den sygelige optagethed af rabat

...Det er svært, hvis man tænker blot en smule over det, ikke at kunne se, at vi totalt set betaler ekstra for illusionen om, at vi sparer noget via alle de tilbud. Det er jo absurd!...

Læs videre her

Drakamöllan Gårdshotell

Drakamöllan Gårdshotell

...Centralt i pakken er den treretters middag. Meget lækker og veltillavet. Vinkortet bød på et tilfredsstillende udvalg, og vi fik en præcis og indlevende vejledning af værtinden...

Læs videre her

Portvin

Hvor længe kan portvin holde sig efter åbning?

...der findes en vifte af forskellige typer, der er på en række områder er væsensforskellige...Nogle portvinstyper kan man have fornøjelse af i månedsvis efter at vinen er åbnet. Andre forandrer sig hurtigere...

Læs videre her

Caro Maurer

Riesling seminar med Caro Maurer

I forbindelse med Riesling & Co 2012 afholdt den tyske Master of Wine Caro Maurer et seminar, hvor temaet var The multiple personality of VDP Riesling. Seks Grosses Gewächs vine var på programmet...

Læs videre her

Klip af citat

Hurra for hverdagen!

...hvor er et enkelt og veltillavet hverdagsmåltid lavet af gode råvarer og ledsaget af en relativt enkel men lækker vin dog et vidunderligt højdepunkt på de hverdage, som der - heldigvis - er flest af. Her vil vi ikke bytte vores Côtes du Rhône med en Châteauneuf...

Læs videre her

2011

Stearinlys

Lyset i mørket

Sundhedsstyrel­sen anbefaling her i den årlige uge 40 kampagne lyder: "Sæt proppen i, og lad dit lys brænde længere" med henvisning til deres vurdering af risikoen for at få kræft ved indtagelse af selv få genstande dagligt.

Læs videre her

Facebook logo

Facebook

"Skal I ikke på Facebook?" En af vores læsere stillede for nylig spørgsmålet. Svaret er nej. Det vi skriver er og skal fremdeles være tilgængeligt for alle. Vi har ikke tænkt os at opdele vores læsere i et A- og et B-hold...

Læs videre her

Vine i lufthavnen

Tax-free - er det billigere?

Når vi er ude at rejse med fly, skal vi da lige ind og se, hvad der bydes på af vin og spiritus i lufthavnenes tax-free shops. Fornemmelsen har hele tiden været, at der ikke rigtig er noget at spare ved at købe der...

Læs videre her

Wagner-Stempel etiket

Er det foråret eller...?

Er det foråret, der har sin virkning, eller skyldes trangen til lettere og friskere vine en generel træthed af alkoholtunge og fede vine?...

Læs videre her

Ole Humlum

Riesling & Co. 2011

...Professor Ole Humlum (billedet), Universitetet i Oslo, holdt et meget interessant foredrag om hvordan klimaet ifølge ham ser ud til at ville udvikle sig...

Læs videre her

Podere Capaccia etiket

Når vinen synger

Ved middagsbordet herhjemme bruger vi ind imellem nogle lidt hjemmestrikkede begreber, når vi snakker om vores oplevelser med en given vin. Et af dem er når vi oplever, at vinen "synger"...

Læs videre her

2010

Ole Vang

Hvad ved man egentlig om resveratrols virkning på mennesker?

Vi har gennem et halvlangt liv efterhånden vænnet os til de skiftende budskaber vedrørende forskellige mad- og drikkevarers sundhed eller usundhed...

Læs videre her

Risiko-barometer

Hvilken risiko vil du løbe?

Sundhedsstyrel­sen har ændret sine anbefalinger af hvor mange genstande man som henholdsvis kvinde og mand maksimalt bør indtage pr. uge...

Læs videre her

Fra Forbrugerombudsmandens hjemmeside

Wineatcosts og prismarkedsfø­ring

Da de nye regler for prismarkedsføring (læs mere om dem her) trådte i kraft 1. marts i år, skrev vi at vi ville holde øje med, om forhandlerne ville efterleve dem...

Læs videre her

Klip fra tekst

Meget forskellige vinanmeldelser

Det hænder selvfølgelig, at vi kommer forbi andres anmeldelser af vine, som også vi har anmeldt. Nogle gange kan vi i andres beskrivelser genkende...

Læs videre her

Vine på køkkenbordet

Vinmager ved køkkenbordet...

...er måske så meget sagt. Men lad os alligevel videregive en udmærket erfaring med at blande to sløje vine med en rest fra dagen i forvejen...

Læs videre her

Hubacker etiket

Når en ny verden åbner sig

Vi er efterhånden gamle nok til at kunne prale med at have gjort erfaringer over tid...

Læs videre her

Henrik Øe

Nye regler for pris-markedsføring

Den 1. marts 2010 træder forbrugerombuds­mandens Nye regler for prismarkedsføring i kraft...

Læs videre her

2009

Del af fransk vinkort

Sover de franske?

...hvis svaret på overskriften er et klart Nej, så kunne man med en vis ret sige, at det er Helle og mig der sover...

Læs videre her

Vin og andet i køleskab

Hvor længe kan vin holde sig efter åbning?

FDB's blad Samvirke har en brevkasse. I juni nummeret fra i år spurgte en læser, hvor lang tid efter åbning man kan opbevare en flaske vin i køleskab...

Læs videre her

I moske i Istanbul

Istanbul - der er jo andet i livet end vin

Jeg (Preben) har lige været et smut i Istanbul. Hvor jeg var glad for, at jeg har andet i hovedet end vin...

Læs videre her

Transportør-logoer

Forsendelse af vin

Handel over internettet skulle efter sigende være tiltagende herhjemme. Vi kan for vores eget vedkommende konstatere, at vi er en del af denne tendens...

Læs videre her

Garbolund vinmark

TEMA: Dansk vin

...en dag gik det op for os, at der indenfor en afstand af mindre end 20 km fra hvor vi bor befinder sig hele fire producenter af vin, der udover at producere også sælger deres vin...

Læs videre her

Mand blæser i alkometer

Genstande, promiller - og bilkørsel

...vil vi ikke undlade at videregive de - især for bilister - vigtige informationer dels om, hvordan man tilnærmelsesvis udregner promillen i blodet...

Læs videre her

Fra vinetiket

Alkohol vol. og antal genstande

En læser mailede os og spurgte, hvordan f.eks. 14% vol. omregnes til antal genstande...

Læs videre her

Vin i glas

Objektivitet og subjektivitet

Diskussionen om objektiv kontra subjektiv bedømmelse af vin vil sikkert leve så længe der er vin og mennesker på denne klode...

Læs videre her

Giachét etiket

Drikbarhed

"Ingen ord kan kommunikere en oplevelse" står der i en klog og filosofisk bog...

Læs videre her

Penge

"Hvordan kan I tjene penge?"

En af vores læsere, som vi mødte til en smagning for nylig, spurgte: "Sig mig engang, hvordan kan I tjene penge på jeres sider? Jeg kan ikke få øje på sponsorer og den slags"...

Læs videre her

2008

Cannubi Riserva etiket

Barolo Riserva i fire årgange

Jeg (Preben) smagte over en uge fire forskellige årgange af Barolo Riserva, Cannubi, Fratelli Serio & Battista Borgogno, som Piemonte Vine venligt havde stillet til rådighed...

Læs videre her

Henrik Koudahl

Ifølge DR's Kontant er Henrik Koudahl en snyder

Hvis vi skulle have haft tanker om at købe anparter i Tenuta del Pino, som påstås at være en vingård beliggende i Piemonte, så ville DR1's udsendelse Kontant 28. oktober 2008 have tændt os fuldstændig af...

Læs videre her

Fra hjemmeside-menu

Vinforhandlernes hjemmesider

Det er - eller kan være - rigtig smart at en vinhandler har en hjemmeside...

Læs videre her

To flasker Le Pigeoulet de Brunier

Flaskevariation - et eksempel

Vi oplevede på et tidspunkt, at en vin, Le Pigeoulet de Brunier, Vin de pays de Vaucluse, udover at lide af en høj hyppighed af prop varierede markant fra flaske til flaske...

Læs videre her

2007

Vini d'Italia og I Vini di Veronelli

Hvor enige er vinbiblerne?

Det er uomgængeligt, at vurderingerne i de to nok førende italienske vinguider, Vini d'Italia (populært kaldet Gambero Rosso) og I vini di Veronelli, tillægges stor betydning både af vinkøbere og -sælgere...

Læs videre her

Jean-Jacques Sabon

Roger Sabon - dernede og heroppe

Vi har over en del år bemærket navnet Roger Sabon, en rost vinproducent i Châteauneuf-du-Pape. Der produceres bl.a. Châteauneuf, Lirac og Côtes du Rhône...

Læs videre her

Le Vespe etiket

Etiketter og forventninger

Det skaber forskellige forventninger til en vinoplevelse, om der står f.eks. Brunello di Montalcino på en etiket, eller om vi står med en Vin de table uden årgang...

Læs videre her

2006

Fra altomspanskvin.dk's hjemmeside

Andre (danske) sites om vin

Vi er, som det sikkert er læseren bekendt, naturligvis ikke ene i Danmark om at skrive om vin på internettet...

Læs videre her

Alkoholprocent på etiket

Alkohol i vin

Vi har efterhånden udviklet en ganske præcis sans for - uden at se på etiketten - at vurdere hvor høj alkoholprocenten er i en vin...

Læs videre her

Vine og vinkasser

Oprydning

Det giver en dejlig lettende følelse at få ryddet op. Når man rydder op, tager man stilling:..

Læs videre her

Vinprop

Prop

Som opmærksomme vinnydere har vi en høj grad af fokus på tekniske fejl ved en vin. De første par minutter efter at vinen er knappet op, skal det afgøres om den er i orden eller ej...

Læs videre her

2005

Smagehjulet

Hvordan smager vin?

...Ord er simpelthen et dårligt redskab til at indkredse sanse-oplevelser med. Prøv f.eks. at beskrive smagen af spidskommen for en der aldrig har smagt det...

Læs videre her

Tilbudsskilt

Tilbuds-bondefanger-tricket

I vores anmeldelse af Irma som vinforretning har vi for snart længe siden beskrevet vores oplevelse af deres prispolitik som bondefangeri...

Læs videre her

Pisano bygning

TEMA: Uruguay

...Det var udpræget det europæiske aspekt der trak, idet den ofte meget bløde, fede, noget upersonlige og enstrengede stil i oversøiske vine slet ikke er os...

Læs videre her

2004

Vi vil ha' typicitet...

Vi besøgte engang en god sydfransk vinproducent, der udelukkende lavede vin af de lokale druer, dvs. dem der har vokset i området i århundreder...

Læs videre her

At spå - og tage fejl...

Det er svært at spå, og som bekendt især om fremtiden. Alligevel vover vi vinnydere jo konstant en spådom om en vins fremtid...

Læs videre her

2003

Hvor køber man de bedste vinoplevelser?

Hvor skal man købe sin vin, hvis man vil have størst chance for at få noget godt? Vi har lavet lidt statistik over, hvor vi har størst held...

Læs videre her

2002

Vintilfredshed

Ind imellem kommer vi ud for en vinoplevelser, der stiller andre vinoplevelser i relief - skaber perspektiv...

Læs videre her

2001

Ikke vores glas vin

Af helt forskellige grunde er vi er holdt op med at købe to vintyper: Oversøiske Cabernet rødvine og Champagne...

Læs videre her

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.