Til vinforhandlere

Er du vinforhandler, og har du spørgsmål i forbindelse med at få anmeldt vine hos os? Vi svarer herunder på typiske spørgsmål med tilføjelse af andre relevante informationer.
Vi beder dig især om at læse afsnittene med rødbrun skrift herunder.

Hvem kan få anmeldt vin på Vinsiderne.dk?

Vi anmelder vine som kan købes en detail. En gros virksomheder kan også få anmeldt vine, hvis de kan henvise til mindst en forhandler, hvor vinene sælges en detail.

Hvordan får man vin anmeldt på Vinsiderne.dk?

Både læsere, forhandlere og vi har en fælles interesse i positive anmeldelser. Vi vil derfor på forhånd vide, hvilke vine der ønskes anmeldt for at undgå at modtage vine, som næsten pr. definition vil udløse dårlige anmeldelser. Vi forpligter os ikke til at anmelde vine, som tilsendes uden vores accept.
Se eksempler på vores "plus og minus" vine her, og send derefter en mail til os med oplysninger om hvilke vine, du/I ønsker anmeldt.

Hvordan får man et link på Vinsiderne.dk?

Vi linker automatisk til forhandlere, hvis vine vi anmelder.

Hvordan foregår vinsmagningerne?

Vi smager alle vine individuelt og sammen med passende mad.
Vi deltager gerne i sammenlignende smagninger, skriver også gerne om smagninger, men vi anmelder ikke vine på den baggrund.

Hvilke vurderingskriterier bruger vi?

Vores vurderinger sker på baggrund af spørgsmål som:
- Hvor godt er vinen lavet?
- Smager den af hvor den kommer fra og af de druer den er lavet af?
- Kan vi lide den?

4 stjerner

Den samlede oplevelseskvalitet udløser et antal stjerner ud af fem mulige.

Vi foretager en vurdering af forholdet mellem kvalitet og pris OK pris på baggrund af detailprisen ved køb af én flaske. Vi bruger fem trin med plus- og minus-værdier i forhold til en ok pris.

Se alle symbolerne og hvad de betyder her

Vi anfører priser hos alle forhandlere, som vi er bekendt med sælger en anmeldt vin. Hvis flere forhandlere sælger den samme vin, er det billigste pris ved køb af én flaske, der lægges til grund for vurderingen af kvalitet-pris-forhold.
I tilfælde af at en vin udelukkende sælges i enheder à f.eks. 6 eller 12 flasker, er det stykprisen pr. flaske, der lægges til grund.

Kan man frit henvise til vores anmeldelser?

Ja, under betingelse af klar angivelse af hvorfra anmeldelsen stammer ved som minimum at skrive Vinsiderne.dk.
Derudover er et link til vores hjemmeside eller direkte til anmeldelsen velkomment.

Vinsiderne fire stjerner, til forhandlere

Vi kan levere billeder som det til højre til at ledsage henvisningerne til vores anmeldelser.

Anmeldelser med ønskede mellemrum

Hvis man ønsker flere vine anmeldt og har ønsker om at vinene bliver anmeldt med bestemte mellemrum, forsøger vi at imødekomme dette.

Hvor mange prøveeksemplarer?

Vi anbefaler, at man indgiver to eksemplarer af hver vin, som man ønsker testet, så vi har mulighed for at tjekke, hvis vi har mistanke om at en vin enten er fejlbehæftet, eller at den ikke performer helt som den kunne.
Det er en anbefaling, ikke et krav.

Hvornår er anmeldelserne klar?

Vi lader altid vine hvile ca. 14 dage fra modtagelsen for at undgå at de lider af "transportsyge", at de f.eks. har lukket sig. Hvis vinene lige er kommet hjem fra udlandet, lader vi dem stå ca. en måned.

Hvad koster det?

Det koster ingenting at få vine anmeldt på Vinsiderne.dk.

Troværdige anmeldelser

Vi gør os stor umage med grundige og ærlige anmeldelser.

Andre spørgsmål?

Hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til os.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.