Anmeldelser af danske restauranter hvad vinaspektet angår

De mange facetter

Der er mange ting der er afgørende for hvor sjovt det er at drikke vin på en restaurant, bl.a.:

  • udvalgets størrelse og kvalitet
  • tjenerens evne til at vejlede
  • serveringstemperaturen - og at denne uden problemer kan justeres, hvis den ikke er passende
  • at vine med fejl byttes uden problemer
  • priserne

Anmeldelser

Vi har siden 2005 anmeldt de (danske) restauranter, som vi har spist på. Indtil 2012 anmeldte vi kun vinhåndteringen, men vi begyndte derefter også at give stjerner for maden og betjeningen. Hovedvægten ligger dog fortsat på en detaljeret vurdering af restauranternes vinhåndtering.
Vi opregner i forbindelse med vinhåndteringen plusser og minusser og udmønter det i en helhedsvurdering, hvor vi bruger vores sædvanlige stjernesystem.

Se oversigten over anmeldte restauranter

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.