Copyright symbol

Må man kopiere fra vores vinsider?

Vores materiale må ikke kopieres hverken til trykte medier eller til web- eller andre elektroniske medier uden tilladelse fra os, jfr. lov om ophavsret.

Dog må vores vinanmeldelser og tilhørende stjerne-angivelser gerne citeres i alle medier, blot kilden angives klart: Vinsiderne.dk.
Vi ser i forbindelse med citater af vores vinanmeldelser på webmedier helst, at der linkes til os, enten direkte til anmeldelsen eller til vores basislink: https://vinsiderne.dk

Links til vores sider er under alle omstændigheder velkomne. Link til den viste side vises altid i browserens adresselinje.

Udprintning: Du må udprinte ét eksemplar til privat brug. Mangfoldiggørelse må kun ske med vores tilladelse.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.