Danske vinpersoner, introduktion

Sektionen Vinpersoner handler om danske personer, som vi i relation til vin finder interessante, og/eller som vi synes gør noget godt for vinlivet i Danmark, kort sagt: som vi værdsætter.

De personer vi har i kikkerten er enten forhandlere, der handler med interessante vine, og som vi godt kan lide at handle hos, eller som på anden måde bidrager med noget interessant, eller skribenter der har gjort sig bemærket ved at levere bemærkelsesværdige bidrag indenfor deres felt.

Hvem er de? Hvad driver dem? Hvordan er de kommet til at interesse sig for vin? Hvad holder de af at drikke? er nogle af de spørgsmål vi håber at få svar på via de interviews, der vil ligge til grund for, hvad der gerne skulle være en slags portrætter.
Vi har både fokus på det, de gør indenfor deres fag, og på personlige aspekter af deres vininteresse.

Der er adgang til portrætterne fra en oversigtsside.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.