Vivino - en opdatering

Vivino

Vi skrev i august 2013 vores første artikel om vivino. Den indeholdt en sønderlem­mende kritik af de informationer om vin, som man dengang kunne klikke sig frem til på sitet. Konklussionen blev formuleret som, at det, som vi fandt, efterlod os "med et indtryk af noget af det mest useriøse, utroværdige og sjuskede, vi nogensinde har set på nettet, hvad vin angår."

Det er fuldstændig ændret - og forbedret - siden da, hvilket vi selvfølgelig skylder at nævne.

vivino appen er til smartphones

vivino er primært en app til smartphones. Hvis man med sin mobiltelefon scanner en etiket på en vinflaske, er der overvejende sandsynlighed for at appen genkender etiketten og derefter er leveringsdygtig i andre brugeres vurdering af vinen.

Selv om vi siden vi skrev den første artikel har fået en smartphone i husholdningen, har vi ikke downloadet appen, og kan derfor fremdeles ikke udtale os om dens anvendelighed, og vi vil derfor nøjes med at videregive informationen om, at de vininformationer, som også kan tilgås af almindelige computerbrugere, nu forekommer at være mestendels i orden.
Der er stadig ting der virker ufærdige, såsom at alle vintyper i skrivende stund ifølge vivino har højt syreniveau. Så det er åbenbart stadigvæk vivinos stil at lancere informationer, der ikke er gennemarbejdede.

Marts 2017

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.