Lyset i mørket
Stearinlys

Sundhedsstyrelsen anbefaling her i den årlige uge 40 kampagne lyder: "Sæt proppen i, og lad dit lys brænde længere" med henvisning til deres vurdering af risikoen for at få kræft ved indtagelse af selv få genstande dagligt.

Vi kunne tilføje, at hvis du tager en tur i din bil, risikerer dit lys pludselig at blive slukket, idet du måske vil være blandt de tre danskere, der for hver fire dage der går aldrig mere kommer hjem fra bilturen. Så lad bilen stå, og lad dit lys brænde længere.

Man kunne på den anden side også spørge - og det gør vi så: Giver disse ængstelige forsøg på at undgå enhver risiko et godt liv?

Tænd lys midt i alle mørke tanker...

Oktober 2011

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.