Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

2008, side 3/3

Etiket

Ny toscansk vin

 4B Istriciaia, Maremma Toscana (IGT), La Querciolina, 2004 er et nyt bekendtskab.

Istriciaia er en meget lækker, drikkevenlig og på den gode måde bredt appellerende vin med flot og uspoleret frugt og en lille, moden og afvæbnende sødme.
109 kr. hos Brunellovin (forhandles i skrivende stund stadig).
Brunello vin forhandler i øvrigt fire andre vine under Livio Sassetti-paraplyen, hvor den anden Sassetti-ejendom er Az. Agr. Pertimali i Montalcino. Alle smagte Sassetti-vine fik i det forløbne år fine anmeldelser. Anmeldelsen fra april af Istrisciaia kan læses her.

 4C Chianti Classico, Poggiopiano er også at finde på den delte fjerdeplads, men denne gang i årgang 2005.
Poggio Rosso flaskeDen når ikke 2004's niveau, er mere enkel og frugtig, men stadig et dejligt glas Chianti, som vi ikke sådan ligegår hen og bliver trætte af.
105 kr. hos Rexwine.
Læs vores anmeldelse fra april her.

Gammel kending på på femte-pladsen

Vinen på femtepladsen er med på vores "Årets vine" for tredje år i træk:  5  Poggio Rosso, Chianti Classico Riserva, 2000 fra San Felice.
5 flasker blev det til i årets løb.
Den holder sig som forventet fint, og vi er glade for at vi købte rigeligt ind i Netto for nogle år siden, da den kostede 99 kr. Der er stadig en beholdning til i hvert fald det næste års tid også.
Du kan læse anmeldelsen fra oktober 2006 her.

2008 i øvrigt, kort fortalt

Når vi ser tilbage på 2008 husker vi (vinrelateret og bortset fra det allerede nævnte) især:

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.