Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Istriciaia, Maremma Toscana, La Querciolina, 2004, 13,5% (Toscana, Italien) L05/06

Kvalitet-pris: OK
125,00 (115,00 v. 12 fl.) hos Brunellovin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig lækker toscaner med masser af god frugt og velsmag. 80% Sangiovese, 20% Ciliegiolo lagret et år på 600 liter egetræsfade.

Dejlig frugtig duft og smag af modne bær, mørk og med stor smagsfylde og med pæn, civiliseret kraft. God Sangiovese-struktur med mærkbare og venlige tanniner, der er fint indlejrede i helheden. En lille afvæbnende sødme stikker hovedet frem ind imellem.

Vinen er overordentlig drikbar og fungerer meget fint både uden og sammen med mad.

Det er en fornøjelse at opleve den rene, flotte, lækre og uspolerede frugt.

Den smager vi gerne igen.

April 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.