4 stjernerRødvin

Monterè, Corvina della provinzia di Verona, Tinazzi, 2006, 14% (Veneto, Italien) L14408

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
118,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig skøn, ultraharmonisk og i allerbedste forstand bredt appellerende italiensk vin.

I årgang 2005 stod der også Passito på etiketten, og vores gæt er, at også 2006'eren er fremstillet af let tørrede druer.

Duft af friske bær. Der er langt flere nuancer i munden, hvor der er god fylde (og 14% alkohol). Et diskret strejf chokolade, der bidrager med en fornemmelse af en lille smule sødme, og lidt god bærstens-bitterhed giver fine nuancer.

Vinen er blid og har en meget flot balanceret friskhed og et lille, blidt garvesyrestrejf.

Vi synes, at vinen er virkelig lækker, en stor fornøjelse at drikke, samtidig med at vi er overbeviste om, at virkelig mange andre vil kunne lide den. Så hvis man selv går en del op i vin og får gæster, der går knap så meget op i vin, men dog holder af et godt glas, så kunne denne vin gøre alle glade.

Man får virkelig meget vin for pengene her. Vinen vil godt kunne konkurrere med vine i 150 kr. lejet.

September 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.