Ferie med vin i Bourgogne, Provence, Piemonte og Alsace (2006)

Vinlandskab ved Barolo by

Årets sommerrejse (2006) gik til Mâcon-distriktet, Provence, Piemonte og Alsace: Vi tog til Fuissé for at købe vin, til Provence for at nyde livet, til Piemonte for at smage på Barbera vine og for at besøge området for første gang, og endelig tog vi lige et smut til Alsace for at slippe for en overnatning i Tyskland.

Denne rejse er velegnet til at give et lidt impressionistisk indtryk af en måde at holde ferie på med vin som et af flere fokuspunkter, og stoffet vil kunne læses som en art kontinuert rejseberetning, eller delene kan læses hver for sig.

Denne gang gik "kun" ca. 5 (ud af 20) dage med besøg hos vinproducenter, så der skulle også være tips at hente for læsere, der ikke er fuldtids-vinfreaks.

Der er på ingen måde tale om udtømmende beretninger om at vinrejse i de nævnte områder. Vi håber dog, at de kan inspirere læseren til selv at komme på oplevelse i de vidunderlige vinområder i Frankrig og Italien.

Start

Fuissé og omegn

Provence

Piemonte

Alsace

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.