Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
159,00 hos Vinotek a Fynnis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Efter den sidste tid at have prøvet meget nyt, vender vi tilbage til en gammel kending, hvor vi er så godt som sikre på kvaliteten: Også den nye årgang får ubeherskede frem stjerner - pragtfuld vin.

Vores ven - kunne man snart kalde ham - ønologen Carlo Ferrini, manden bag årets vinoplevelser 2003 og 2004, står bag med sin ufatteligt sikre hånd.

Flot, stor og åben bærsmag, overvejende kirsebær, perfekt doseret fadlagring. Og syntesen er perfekt, ædel og flot. Men som vanligt med Ferrrini's vine kommer de afgrænsende ord til kort: smag selv!

Den garvesyre, der bør være mærkbar i en yngre, stor Sangiovese-vin, er der, men den er tæmmet og rundet forbildelligt, hvilket betyder at den næppe vil genere nogen, samtidigt med at mængden er så høj, at garvesyre-elskeren har masser at nyde.

Vidunderlig vin!

Januar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.