4 stjernerSød vin

Portvin, 10 year old tawny porto, Burmester, 20% (Portugal)

Kvalitet-pris: OK
159,95 i SuperBrugsen og Kvickly / 159,95 i Irma

Rigtig dejlig tawnyport, hvor både smag, kvalitet og tilbudspris gør den til et godt bud på en juleport, som mange vil kunne lide. Og den vil passe super godt til risalamanden.

Duft med karamel og nødder. Lækker smag af tørret frugt, nødder, nutella og puddersukker. Måske lidt til den søde side, men ikke for sød. Pæn friskhed. Flot valnød med dybdeskabende skalbitterhed i eftersmagen.

Glas: Zalto universal.

December 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.