Søgning og filtrering

Du kan udvælge vinanmeldelser på to måder - og en kombination af disse:

Søgefelt

1) Du kan i søgefeltet på vinanmeldelsessiden skrive f.eks. et navn, en appellation eller en producent. Du kan skrive flere ting f.eks. Chianti Classico 2007.

Vintypeliste

2) Den anden metode er at foretage en indsnævring via de valgbare filtre. Du kan nøjes med at vælge via ét filter, f.eks. Vintype, eller du kan foretage valg under så mange filtre, som du ønsker. Ved hvert valg indsnævres din søgning på baggrund af foregående valg. Så hvis du har valgt Rødvin under Vintype, og vælger du derefter Italien under Land, så vises italienske rødvine.

Søgefelt og filtre arbejder sammen. Så hvis du via søgefeltet søger Barolo, kan du derefter via filtrene f.eks. vælge et prisinterval, som så gælder for Barolo'erne.

Søgninger via søgefeltet vil dog altid "starte forfra" og altså ikke tage udgangspunkt i forudgående filter-valg. Dvs. hvis du via filtrene har indsnævret til hvidvin fra Frankrig, og du derefter skriver Amarone i søgefeltet, så vises Amarone-vinene, selv om de hverken er hvide eller fra Frankrig.

Sortering

Sorteringsvalg

Du kan sortere listen med vinanmeldelser. Hvis du sorterer efter årgang, vises de yngste vine først. Hvis du foretrækker at se de ældste vine først, trykker du igen på årgangs-knappen.

Leg med det

Prøv dig frem. Lær søge-interfacet at kende. Det giver dig en mangfoldighed af personlige muligheder for at finde de vine, der interesserer dig, og vist i den rækkefølge du foretrækker.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.