4 stjernerRødvin

Gigondas, La Souteyrades, Domaine Saint-Damien, 2003, 14% (Rhône, Frankrig)

87,99 (medlemmer), 156,45 (ikke-medlemmer), 83,80 (medlemmer) v. 12 fl., 149,00 (ikke-medlemmer) v. 12 fl. hos NordicWineClub (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig god og robust Gigondas med masser af åben smag og god struktur.

Duft og smag i blomme- og tjære-genren. Fremstår umiddelbart ikke så tannisk som samme producents Vieilles Vignes, som vi smagte for en måneds tid siden (læs anmeldelse her), og er dermed aktuelt mere tilgængelig.

Vinen vinder ved luftning og er hele tid ganske åben og ligefrem.

Gennemsnittet af vores lidt forskellige vurderinger af vinens pris er 127,50 kr., så for medlemmer er der tale om et virkelig godt køb.

Læs her hvorfor der ikke er foretaget vurdering af kvalitet-pris-forhold.

Januar 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.