Kvalitet-pris-forhold hos NordicWineClub

Denne side er ikke længere i praksis aktuel, idet Nordicwineclub ikke længere eksisterer. Men vi beholder siden, idet den fungerer som forklaring til de anmeldelser vi har foretaget af forhandlerens vine.

Vi tildeler ikke som normalt mønter (som efter 2012 er afløst af nye kvalitet-pris-symboler) for vores vurdering af kvalitet-pris-forholdet for vurderede vine fra NordicWineClub. Der er simpelthen for mange priser at vælge mellem: ikke-medlems- kontra medlemspriser, og i begge tilfælde forskellige priser for 1 flaske eller et antal flasker af hver vin deleligt med 6 eller 12.

Desuden giver det sig selv, at den pris man som betalende medlem reelt kommer til at betale for en vin, afhænger af hvor mange flasker, man køber på et år. Medlemskontingentet (der tidligere var 207 kr. i kvartalet for den billigste type medlemskab) er pt. 249 kr. om året.

For at give en ide om kvalitet-pris-forhold gør vi i stedet det, at vi ved hver bedømmelse af en NordicWineClub-vin anfører vores vurdering af hvad vinen er værd. Så kan forskellige forbrugertyper selv drage deres konklusioner.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.