4 stjernerRødvin

Chianti Classico Riserva, Il Campitello, Monteraponi, 2009, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
1500 ml: 575,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lækker vin. Mørkere end andre vine, vi har smagt fra producenten.

Stor Brunello-agtig duft, Sangiovese og store fade. Smagen er ren og klassisk med mærkbare men ret milde tanniner, blid syre og en smule sødme.

Møkere og mere kødfuld end samme producents Chianti Classico normale 2009 og Chianti Classico Riserva Baron' Ugo 2007, der begge gav Pinot Noir associationer, hvilket ikke kan siges om nærværende vin.

Lækker, men ikke så stor som prisen kunne antyde.

Bemærk: Vi har smagt vinen fra en 750 ml flaske. Der kan være forskel på, hvordan den lagrer i forhold til magnum-flasken.

Februar 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.