5 stjernerNyvurderingRødvin

Chianti Classico Riserva, Baron' Ugo, Monteraponi, 2007, 14% (Toscana, Italien) L.N. 02.11

Kvalitet-pris: OK
395,00 hos Niche Vine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ved vores første anmeldelse af vinen i oktober sidste år, gav Preben den fem stjerner, mens Helle "kun" var på fire. Ved gensmagning af vinen er vi nu begge på fem klare og rene stjerner. Fantastisk vin!

Vinen, der er i den for Sangiovese relativt lyse, røde genre, er på alle måder ekstremt flot og helstøbt. Store, smukke og ædle dufte og smage med fin syntese mellem vin og fad. Vinen udtrykker sig meget åbent og umiddelbart, samtidig med at den er meget elegant og har noget fint og diskret over sig.

Blød i munden på den gode måde. Smukke tanniner dukker frem hen mod slutningen af flasken. Enorm harmoni og balance.

Prisen er høj, men vinen er også i den absolutte topklasse.

Juli 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.