Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerNyvurderingRødvin

Beaumes de Venise - Côtes du Rhône Villages, Château Redortier, 2001, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
70,00 hos Vinimportøren
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi anmeldte denne vin i samme årgang for to år siden, hvor den fik tre stjerner, og hvor vi mente, vi ville have haft mere fornøjelse af den 1-2 år tidligere, idet den var vel tør i det.
Forhandleren var uenig i vores vurdering og mente, at vinen var lukket og tværtimod var på vej mod toppen. Han har nu leveret et nyt eksemplar til anmeldelse.

Vi finder af gode grunde aldrig ud af, om vi ville have syntes bedre om vinen tidligere, men ét er sikkert: Forhandleren har helt ret i, at vinen er blevet bedre, markant bedre, siden vi anmeldte den første gang, og dermed er det også korrekt, som forhandleren skriver, at vinen må have været noget lukket, da vi smagte den sidst. Helt sikkert er også, at vi synes rigtig godt om den, som den er nu, hvor den tydeligvis er helt moden.
Vores gamle anmeldelse kan læses her.
Du kan i øvrigt læse en lille artikel, som vi har skrevet for nogle år siden netop om At spå - og tage fejl.

Og nu selve anmeldelsen, som erstatter den gamle:

Dejlig, moden og meget elegant vin.

Duft af lyse røde bær plus et lille animalsk islæt. Smagen er domineret af lyse røde bær, der med luftning bliver diskret og elegant sødmefulde.

Vinen er moden og meget harmonisk, vinøs og elegant, og den overvejende blide fremtoning komplementeres af velintegrerede, på samme tid solide og fine tanniner.

Juli 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.