Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Beaumes de Venise - Côtes du Rhône Villages, Château Redortier, 2001, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
70,00 hos Vinimportøren

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne anmeldelse er erstattet af en nyere, som kan læses her.

Tydeligt god kvalitet, men vi tror, vi ville have haft mere fornøjelse af vinen for 1-2 år siden.

Duft og smag af bl.a. læder og skovbær, mørk krydring i eftersmagen. Smagen er lidt mere tam end duften.
Middel friskhed, blid garvesyre, pæn længde og (heldigvis) moderat alkoholtyngde.

Stilen er harmonisk og forholdsvis elegant, men vinen er lidt vel tør, formentlig grundet alder.

Nogen afkøling klæder den.

Tilføjelse: Forhandleren har valgt at bruge vores anmeldelse på sin hjemmeside men har der givet udtryk for sin uenighed. Og da han sagtens kan have ret, har vi lyst til at citere hans kommentar. Læs i øvrigt vores lille artikel At spå - og tage fejl, der perspektiverer de meget reelle vilkår for uenigheden.

Vinimportørens kommentar: "Vinen er fra 2001, et år i det sydlige Rhone med meget lukkede vine. Denne vin er først i år begyndt at åbne sig, så vi er ikke enige i at vinen var bedre for 1-2 år siden eller at tørheden skyldes for høj alder. Vi tror i modsat fald at vinen er på vej til toppen."

Juni 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.