Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
129,75 (75,00 v. 12 fl.) hos Vintjeneren.dk (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig Barbaresco i en ligefrem og "hjertensgod" stil, ikke voldsomt facetteret men ganske drikkevenlig.

Farven er klar og hverken lys eller mørk. Levende ganske frugtig duft af mørke bær. Meget fin smagsfylde med mørke bær, en smule blomst og lidt lakridssødme.

Fylde og elegance er fint parret. Drukket alene kan vinen dog forekomme at hælde en smule mod fedme og sødme frem for rankhed og elegance. Sammen med mad har vinen dog fin friskhed, renser munden godt.

Garvesyren er hvad ruhed og blødhed angår i mellemlejet, dejlig Nebbiolo-karakteristisk tannin.

Hvad vinen byder på af umiddelbar drikkeglæde kompenserer for nogen mangel på finhed og klasse.

Så vidt jeg husker havde jeg mindst lige så stor fornøjelse af samme producents basis-Barbaresco (anmeldelse kan læses her), der forhandles i SuperBest, men den er enten overgået til årgang 2003, eller også er den ved det.

Forudsætninger for anmeldelser af Nebbiolo vine: Læs her.

December 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.