Forudsætninger for anmeldelser af Nebbiolo vine

Nebbiolo er en drue, som ikke alle kommer til at holde af. Helle og jeg hører til dem, der har haft svært ved at blive gode venner med druen. Vi har faktisk været ganske tæt på helt at opgive. Sådan har Helle det stadig i overvejende grad.

I sommeren 2006 fik jeg (Preben) imidlertid hos producenten Ada Nada i Piemonte serveret et glas Barbaresco, som for første gang i mit halvlange liv fik mig til at spørge mig selv, om jeg alligevel kunne komme til at holde af Nebbiolo. Jeg kunne rigtig godt lide vinen, som bag om min vilje plantede en nysgerrighed, som jeg nu må forfølge.

Det får den følge, at jeg ind imellem (alene) vil smage på - og anmelde - Nebbiolo-baserede vine.

Det er indlysende, at jeg på ovenstående grundlag betragter mig selv som Nebbiolo-begynder, og mine anmeldelser kan derfor naturligvis ikke læses som en kenders vurderinger. De vil derimod afspejle mine oplevelser med at forsøge - med høj motivation - at komme ind på livet af denne vanskelige drue.

September 2006

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.