Kvalitet-pris: OK
99,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Så skulle det lykkes at komme forbi en supermarkeds-Nebbiolo vin, som der er noget ved at drikke. Denne er her er decideret dejlig.

Duft af mørke, modne bær og lidt læderværksted. Vinen er meget drikkevenlig med åben smag, hvor der også er lidt sød lakrids, ind imellem også lidt blomster og akaciehonning. Vinen har fin friskhed og modne, blide og velintegrerede tanniner, der nogle gange nærmest smører andre gange bider kærligt.

Vinen er basalt lækker, har stor fylde og indynder sig ved at kærtegne. Den er meget sammenhængende, og harmonien er hele tiden evident.

Jeg noterer mig, at vinen kommer fra byen Treiso, ligesom den Barbaresco, som for nyligt tændte min Nebbiolo interesse. Den var i øvrigt også fra 2001.

Kvalitet-pris-vurderingen refererer til de 99,95. Vinen er købt på tilbud til 79,95, og dette tilbud gentages ind imellem.

Forudsætninger for anmeldelser af Nebbiolo vine: Læs her.

Oktober 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.