Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Barbaresco, Cichin, Ada Nada, 2000, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
298,00 hos TN Import (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig dejlig Barbaresco i relativt traditionel stil.

Farven har toner af orangebrun. Duft af læderværksted og lidt blomster, smag i samme retning, også lidt søde krydderier.

Vinen er præget af stor harmoni, klassisk struktureret, modne, relativt blide og alligevel karakteristiske Nebbiolo-tanniner, smukt afstemt fadlagring. Stor fylde og meget åben smag med fin lille "sødme". Meget tilfredsstillende vin.

Ved tildelingen af de to mønter (som efter 2012 er afløst af nye kvalitet-pris-symboler) er der taget højde for det almindelige (høje) prisniveau for god Barbaresco. Hvis jeg udelukkende havde skelet til hvor meget vin man får for pengene fra andre gode og velrenommerede vindistrikter, havde jeg givet vinen en mønt.

Jeg foretrækker nok samme producents Valeirano. Anmeldelse kan ses her.

Forudsætninger for anmeldelser af Nebbiolo vine: Læs her.

Juni 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.