Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
279,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Atypisk Amarone med voldsom vaniljesmag.

Duft og smag af frugtgrød (jordbær, solbær) med et ordentligt skud vanilje. Der kommer med luftning en klædelig bitterkomponent som er med til at give en god og vinøs bund.

Mens alkoholen holder sig på for typen moderate 14,5%, så går smagen noget i retning af dessertvin.

Vaniljesmagen er kraftig på et niveau, som om der var tilsat en stang vanilje pr. liter, hvilket vi oplever som vulgært og også upassende i en Amarone.

De tre stjerner hænger i den tyndest tænkelige tråd. Lad os så hellere få samme producents skønne Corvina (anmeldelse her) eller Valpolicella, Ripasso (anmeldelse her).

December 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.