Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Monterè, Valpolicella Ripasso, Tinazzi, 2005, 14% (Veneto, Italien) L24207

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Varm, dejlig og sødmefuld vin, der givetvis vil behage mange.

Vinen har godt af en smule luft, hvorefter den åbner med lækker, varm og sødmefuld frugt, søde dessertkirsebær med et klædeligt lille bittert touch.

Vinen er ganske fadpræget - tydelig vanilje - hvilket ind imellem maskerer frugten en anelse.

Den moderne, internationale, relativt søde, varme og syrefattige stil vil givetvis falde i manges smag og i dette tilfælde også i vores.

Tilføjelse: Et andet eksemplar af vinen, smagt et par uger efter ovenstående, var faktisk endnu bedre: ingen maskeret frugt, fadpræget mere i baggrunden, og der var klare Amarone-mindelser i smagen. Det kunne indikere, at vi er på vej mod de fem stjerner (det vil vise sig ved næste flaske).

Februar 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.