Ferie med vin i Piemonte, Provence, Mâcon og Beaujolais (2010)

Pelissero vine

Ligesom i sommeren 2006 besøgte vi i sommeren 2010 flere vinområder i Italien og Frankrig. Og ligesom i 2006 kan stoffet læses som en art kontinuert rejseberetning, eller delene kan læses hver for sig.

Der er på ingen måde tale om udtømmende beretninger om at vinrejse i de nævnte områder. Vi håber dog, at de kan inspirere læseren til selv at komme på oplevelse i de vidunderlige vinområder.

Beretningen består af følgende dele:

Piemonte

Provence

Beaujolais og Mâcon

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.