Anmeldelser af vinforhandlere - under opdatering

Vores anmeldelser af vinforhandlere har efterhånden nogle år på bagen. En læser har gjort os opmærksom på, at anmeldelsernes gennemsnitsalder er over 10 år, og som han skriver: "Som bruger kan jeg ikke bruge de gamle anmeldelser til noget".

Det er relevant kritik, og vi er derfor gået i gang med at opdatere anmeldelserne. Vi vil dog aktuelt henvise til den oversigtsside, som vi har anvendt indtil videre, med præcisering af, at nogle af de anmeldelser, der figurerer på siden, står overfor en mulig opdatering eller sletning. Den gamle oversigtsside kan ses her. Vi har allerede fjernet flere anmeldelser fra siden af forskellige grunde.

Opdaterede anmeldelser af vinforhandlere

Tre vinforhandleranmeldelser har vi opdateret. Og vi vil nedenfor linke til anmeldelser, efterhånden som de bliver opdateret, og når der forhåbentlig kommer nye til.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.