Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Vigna del Sorbo, Chianti Classico Gran Selezione, Fontodi, 2012, 15% (Toscana, Italien) L.145

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
400,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 429,00 hos Thorkilds Vinhandel

Ovenpå den vidunderlige (femstjernede) årgang 2013 af denne vin, som vi drak for fire måneder siden, er nærværende 2012 en kæmpeskuffelse. I næsen forekommer den ikke blot ældet men decideret gammel på den dårlige måde. Det går lidt bedre i munden, hvor vinen er stort anlagt og ganske massiv, men smagen er stadig ældet og ikke attraktiv. Det hjælper nok så megen luft ikke på.

Det er muligt, at vi har fanget vinen i en overgangsfase, og at den på et senere tidspunkt kan komme ud på den anden side og byde på noget bedre. Men vi kommer ikke til at teste det, da vi aldrig rigtig kommer til at holde af vine, der er indtrådt i det stadium, som denne vin er i.

Glas: Zalto bordeaux.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.