Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Vigna del Sorbo, Chianti Classico Gran Selezione, Fontodi, 2013, 14,5% (Toscana, Italien) L.066

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
549,00 (507,00 v. 2 fl.) hos vildmedvin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen, der er økologisk, er fremstillet af 100% Sangiovese, spontangæret med naturgær og lagret 24 måneder i franske (Tronçais og Allier) barriques, hvoraf halvdelen er nye.

Da vi smagte vinen, troede vi at den var udsolgt overalt, så vi nød den bare uden at tage noter, så læseren må undvære diverse beskrivelser af dufte og smage. Men vi kan sige, at vinen var lige i øjet efter vores smag. Høj klasse, supervellavet. Ganske koncentreret med en del tanniner, men der var rigeligt af alt muligt andet også, så det hele passede sammen i stor harmoni.

Vi har nogle gange haft svært ved at ramme denne vin på det rette tidspunkt, men det skete her.

Et brag af en vin til en god bøf.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.