2 stjernerRødvin

Sangiovese di Toscana, Tenuta L'Ugo, 2002, 12,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
59,00 (39,00 v. 12 fl.) hos Skovgaard Vine (læs om prisvilkår her)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Kedelig vin.

Årgamg 2002 har ikke det store ry i Toscana, men vi har fra dette lidt vanskelige år smagt adskillige vine, der har været mere end tilfredsstillende. Så måske Tenuta L'Ugo har været uheldige, for at dømme efter deres Riserva 2001 kan de godt lave vin (se anmeldelse her).

Hvis man prøver kræfter med vinen, skal man se bort fra de første fem minutter efter åbning, hvor den har en mærkværdig og ubehagelig lugt som en blanding af metal og blomster. Vinen finder herefter sig selv med letblomstende duft, men smagen forbliver mager og ugivende. Det går lidt bedre sammen med mad, men fornøjelig bliver den aldrig.

Vinen sælges også med rabat: ved 12 flasker koster vinen 39 kr. Uanset pris kan vi ikke anbefale vinen.

Februar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.