Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
71,98 (medlemmer), 135,45 (ikke-medlemmer), 68,55 (medlemmer) v. 6 fl., 129,00 (ikke-medlemmer) v. 6 fl. hos NordicWineClub (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig og meget drikkevenlig vin med den åbne og umiddelbare frugt i front.

Duften er frugtig, frisk og indbydende.

I munden er frugten pågående, saftig, frisk og ren.

Stilen er meget umiddelbar og lige ud ad landevejen. Men der er også bund og vægt: Vinen er ganske koncentreret og alkoholprocenten er oppe på 14, hvilket ikke dominerer smagsindtrykket men mest mærkes i hovedet

Meget vellavet vin, hvor frugten som sagt er i front, om end vinen sikkert har fået nogen fadlagring til at runde kanterne. Et gæt kunne være, at den har ligget på store fade i et års tid.

Ingen skarpe kanter. Den umiddelbare og fornøjelige drikkeglæde er forrest på ganske vægtig baggrund.

Vi vurderede vinens pris til 97,50 kr.

Læs her hvorfor der ikke er foretaget vurdering af kvalitet-pris-forhold.

December 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.