Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
139,00 (115,00 v. 6 fl.) hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Da vi første gang anmeldte denne vin, var vi i tvivl om den havde et snært af det som vi kalder "halvprop" (læs om begrebet her). Vi fik så en ny flaske af forhandleren, som vi nu har smagt. Og den var helt uden propfejl.

Vinen er grundlæggende noget rå i fremtoning, og først de sidste mundfulde giver indtryk af, at vinen på et tidspunkt kan udvikle en mere civiliseret blødhed. Garvesyren er lige nu ret grov, hvilket giver vinen et lidt primitivt præg, hvilket som sagt forsvinder til allersidst efter timers luftning.

Frugten er - når vinen åbner - på samme tid tør, lidt saftet og med en let sødlig tone, der kan stamme for den ret høje alkoholprocent, som også giver en vis fedme.

Robust, kraftfuld og stærk vin, der muligvis ville kunne opnå en højere vurdering smagt på et senere tidspunkt; den er aktuelt ikke helt drikkeklar.

Juni 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.