4 stjernerHvidvin

Riesling trocken, von der Fels, Qualitätswein b.A., Keller, 2009, 12,5% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
125,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig Riesling i den karakteristiske, klassiske og velafbalancerede Keller-stil.

Vinen skal lige have lidt luft for at åbne og den holder sig fint på køl i mindst 4-5 dage.

Den er ren, tør og har passende fylde og tørhed, let mineralsk, lækker.

Jeg (Preben der anmelder vinen alene) har efterhånden smagt en del af Keller's vine, herunder nærværende von der Fels i flere årgange. Den befinder sig i mellem-prislejet og har for mig i praksis vist sig at være mindre "nyttig", idet Keller's 50 kr. billigere basis-Riesling trocken (anmeldt her) giver mig klart større drikkeglæde. Og hvis jeg skal op i niveau, så det for alvor kan mærkes, så går jeg til Keller's store og noget dyrere Grosses Gewächs vine.

Februar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.