4 stjernerHvidvin

Riesling trocken ("den lille"), Qualitätswein b.A., Wagner Stempel, 2012, 12% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
129,95 (109,95 v. 12 fl.) hos Brdr. D's Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Enkel, frisk, ren, let og dejlig vin med god tørhed og pæn mineralitet. Herligt læskende.

Holder sig - som så megen tysk Riesling - upåklageligt i køleskabet i (mindst) tre dage.

Tillægsbetegnelsen "den lille" er vores måde at differentiere i forhold til samme producents anden Riesling trocken med præcis samme etiket. Den anden vin er i modsætning til nærværende økologisk og dyrere (112,00 mod 85,00 hos MIVine). (Anmeldelse af den kan ses her.) Forskellen på de to vine ses lettest ved, at stregkodenummeret på den ikke-økologiske ender på 210 og for den økologiskes vedkommende på 371.

August 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.