5 stjernerRødvin

Poignée de Raisins, Côtes du Rhône, Domaine Gramenon, 2016, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
150,00 hos Pétillant
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Biodynamisk vin fremstillet af Grenache og Cinsault med naturgær og lagret på cementtank. Tilsat svovl: 20 mg/l (lavt).

Herlig vin, ren, saftig, på samme tid mostet og vinøs. Dejlig duft med sødmefuld frugt. Smag med krydret, mørk og transparent frugt, sol- og skovbær. For typen passende koncentration, tanninniveau og syre. Frugten fremstår flottest umiddelbart efter åbning, hvorefter den dukker sig en smule. Det ændrer ikke ved, at vinen fremstår som meget lækker og helstøbt.

Trods prisen har vinen i bedste forstand dagligvinskarakter. Og den passer fint til sydfransk krydret mad med f.eks. timian og hvidløg.

Årgang 2011 af vinen fremstod udpræget som naturvin, hvor nærværende årgang udtrykker sig mere "normalt" og helt uden naturvinsmislyde. 4 1/2 stjerne rundes op til 5.

Vinen er grundet den lave svovling smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.