1 stjerneHvidvin

Mâcon-Villages, Georges Duboeuf, 2002, 12,5% (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
49,95 i ISO (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Den ringeste Mâcon-Villages vi mindes at have smagt. Den har ingen Chardonnay-dyder eller -karakteristika og derfor heller ikke noget der ligner en Mâcon-Villages. Vinen havde tilmed en lidt bondsk bitterhed.

Rigtig kedelig.

Som et kontrastrigt eksempel i den anden ende af skalaen, kan vi nævne, at den vin vi valgte til årets bedste hvidvinsoplevelse i 2003 netop var en Mâcon-Villages (beskrivelse kan ses her). - Mâcon-Villages kan være en vidunderlig vintype med moderat fedme og en forfriskende syre.

Maj 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.