0 stjerneRødvin

Le Pigeoulet des Brunier, Vin de pays de Vaucluse, F. et D. Brunier, 2005, 13% (Rhône, Frankrig)

79,95 hos Theis Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Efter at vi i marts gav vinen 1 stjerne med henvisning til en meget stor forekomst af flasker med fejl, har vi været i dialog med forhandleren, som har kontaktet producenten, der prøvesmagte 6 flasker i maj (plus 6 flasker af foregående årgang, hvor vi også fandt mange fejl).

Henrik Madsen fra Theis Vine og jeg (Preben) smagte oktober 2007 6 flasker sammen (et detaljeret oplæg til og en beskrivelse af smagningen kan ses her), så der indløb siden vores anmeldelse så mange nye data, at det var vores plan at forny anmeldelsen.

Vi afventede herefter en kommentar fra producenten i forlængelse af Henriks og min smagning. Men efter at vi adskillige gange har rykket Henrik Madsen for denne, giver vi nu op, og vil ikke mere beskæftige os med denne vin.

Marts 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.