4 stjernerRødvin

l'un dans l'autre, Vin de France, Yannick Pelletier, 14% (Languedoc-Roussillon, Frankrig) L014

Kvalitet-pris: OK
100,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er tidligere anmeldt, og da den er uden årgang, kan den kun skelnes fra den tidligere via lot-nummeret, der givetvis skal læses som at der er tale om årgang 2014, hvilket også forhandleren oplyser. Her oplyses også at vinen er fremstillet af Carignan, Grenache, Syrah og Cinsault lagret på cement.

Udpræget naturvinsnæse med både tiltrækkende og frastødende ingredienser. I munden er vinen saftig, god druesaft med blid syre, fyldig og samtidig med en læskende kvalitet. Også smagen har et vist naturvinspræg men ikke i samme grad som duften. Kan man goutere det, er vinen velsmagende og god at drikke.

Det klæder den at blive serveret grundigt afkølet.

Glas: Zalto hvidvin.

August 2017
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.