4 stjernerRødvin

l'un dans l'autre, Vin de France, Yannick Pelletier, 14% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
100,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Udpræget naturvinsduft. Ren og saftig frugt, der også har naturvinspræg men smager (i modsætning til nogle naturvine) mere af vin end af saft. Bliver bedre og mere harmonisk med luftning. Pænt læskende med både god friskhed og nogen sødme.

Ifølge forhandleren er vinen fremstillet af Carignan, Grenache, Syrah og Cinsault lagret på cement, og vinen skulle være en blanding af to årgange.

Glas: Zalto universal.

Juli 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.