3 stjernerRødvin

Gigondas, Tradition, Domaine Gour de Chaulé, 2018, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
185,00 hos Genereux / 189,00 hos vintjenesten

Nogle gange driver nysgerrighed os til at åbne en vin, der burde være gemt. Ikke mindst fordi man jo er nødt til at smage på varen, mens det stadig er muligt at købe den. Nogle gange kommer der nydelse ud af det, andre gange kan det knibe. Nærværende vin er et eksempel på dette; den burde være gemt.

Duften er præget af syltetøj på en ikke så attraktiv måde. Smagen rummer stor og sødmefuld frugt med masser af peber. Ikke specielt lækker lige efter åbning; med luft giver den mere velsmag fra sig.

To stjerner fra Helle, der generes af bittertoner. Preben svinger sig op til fire stjerner grundet den velsmag, der efterhånden viser sig plus oplevelsen af masser af stof til fremtiden. På baggrund af oplevelser med samme vin i årgang 2016 er vi ikke i tvivl om dens potentiale.

Glas: Zalto bordeuax.

Januar 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.