4,5 stjernerRødvin

Gigondas, Cuvée Tradition, Domaine Gour de Chaulé, 2016, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
179,00 (159,00 v. 12 fl.) hos Primavin / 180,00 hos DoréDelicato
Etiket

Det bedste vi har smagt fra Sydrhône i meget lang tid. Fem stjerner fra Preben, fire klare stjerner fra Helle. Fremstillet af 80% Grenache, 10% Syrah og 10% Mourvèdre.

Diskret, dejlig, vinøs og let krydret duft. I munden er der fin krydring og pebret finale. Mærkbar tannin, stor balance og stor renhed. Endnu ungdommelig.

Vinen fremstår på trods af sin relativt høje alkoholprocent bemærkelsesværdigt frisk, slank og transparent, og den har midt i den gode fylde noget let og nærmest svævende over sig. Det er altsammen rigtig dejligt.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.