3 stjernerHvidvin

Eins Zwei Dry, Riesling, Qualitätswein b.A., Leitz, 2009, 12% (Rheingau, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
69,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I god forstand - og som vinens navn også antyder - letbenet og letfordøjelig vin.

Liflig ung frugtduft. I munden er der frisk, tør og enkel frugt med lidt syrligt bolche og i eftersmagen et strejf mineralitet, der giver en fornemmelse af let bitterhed. Glider ned uden modstand. Nytteværdien stiger med antallet af solskinstimer og temperaturen.

I samme årgang, fra samme forhandler og til samme pris oplever jeg (Preben der anmelder alene) at der er mere kvalitativt "gods" i Keller's Riesling trocken, QbA (anmeldt her), som jeg personligt også klart foretrækker.

Juni 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.