Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

CP, Barolo, Terre del Barolo, 2001, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
118,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen lægger ud med en støvet og pappet - tja skal man kalde det duft eller lugt. Vinen viser sig dog heldigvis at være bedre end dette "forvarsel".

Vinen er tør med pæn harmoni og civiliseret garvesyre. Den smager ikke af så meget. Der er en lille tone af lidt lakrids. Vinen er enkel, pæn og - hvis man overhovedet lader sig konfrontere med Nebbiolo-vin - behagelig. Den bider ikke, skader ikke; hvor meget den gavner ved jeg ikke. Personligt finder jeg den ret uspændende.

Jeg skønnede vinens værdi til at være ca. 80 kr., og det var da også hvad jeg gav for den på tilbud. Så de 118 kr. er for dyrt, synes jeg.

Forudsætninger for anmeldelser af Nebbiolo vine: Læs her.

November 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.