Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3,5 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Domaine Saint-Damien, 2005, 13,5% (Rhône, Frankrig)

50,05 (medlemmer), 86,31 (ikke-medlemmer), 45,81 (medlemmer) v. 6 fl., 79,00 (ikke-medlemmer) v. 6 fl. hos NordicWineClub (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Helle siger tre små stjerner - den er ikke rigtig hendes smag - jeg siger fire, synes det er en virkelig glimrende og velsmagende dagligvin.

Vinen er tæt at se til, har en tyk duft at sødmefuld frugt og lidt dyrepels.

Smagen er god og frisk, lidt landlig i den gode betydning, og der er sødlige lædertoner især i eftersmagen - stor andel Syrah? Ren og med fin lille struktur.

Vores bud på, hvad vinen var værd var: Helle: 50 kr, (blind-bud, hun kendte ikke prisen), mens jeg sagde 55 kr.

Læs her hvorfor der ikke er foretaget vurdering af kvalitet-pris-forhold.

Juli 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.