Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Les Vins de Vienne, 2003, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
89,00 hos Vinoble

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Helle har smagt vinen ved en tidligere lejlighed, hvor den var bedre. Om vi her sammen var udsat for en afvigende flaske, eller om den kan have lukket sig lidt, kan vi ikke sige. Mistanken om "halvprop" (som vi har defineret det her) er også til stede.

Den smagte flaske var til at begynde meget lukket og tør. Vinen havde en for typen markant garvesyre-struktur, som kunne tyde på, at man har forsøgt at fremstille en mere "seriøs" vin.

Vi har fra området smagt flere årgang 2003, der grundet hedebølgen har haft en overvældende frugt og sødme. Sådan var denne vin slet ikke.

Vinen åbner sig meget langsomt, og er en nogenlunde tilfredsstillende oplevelse sammen med mad.

Kvalitet-pris-vurderingen referer til normalprisen.

Februar 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.