Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
5 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Domaine Rose-Dieu, 2004, 13,5% (Rhône, Frankrig)

43,00 (medlemmer), 75,39 (ikke-medlemmer), 39,36 (medlemmer) v. 6 fl., 69,00 (ikke-medlemmer) v. 6 fl. hos NordicWineClub (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Utroligt lækker Côtes du Rhône med meget åben og indsmigrende smag.

Ofte er Côtes du Rhône en vin med mørkere, robust og let krydret frugt. Vinen her er lysere i sit udtryk med duft og smag af søde hindbær, måske lidt søde kirsebær og sød lakrids, alt i alt, som det fremgår, en meget sødmefuld frugt, ikke sød af sukker men af moden, lækker frugt. Og der er pæn friskhed til at balancere tingene.

Vinen får ikke fem stjerner fordi den er "stor" indenfor sin genre, men fordi den er så umanerligt lækker. Vi skulle, mens vi lavede mad, holde os i skindet for at der også var noget tilbage til at ledsage maden.

Vi skønnede prisen til 70 kr., så her er der fuld valuta for pengene, hvis man er medlem af NordicWineClub.

Læs her hvorfor der ikke er foretaget vurdering af kvalitet-pris-forhold.

Januar 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.