Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Chianti, Serristori, 2005, 12,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
39,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

OK lille og letbenet Chianti med blød frugt og en ganske let sødme. Mangler en smule friskhed efter vores smag. Men vil netop grundet blødheden, den lette sødme og den lave syre givetvis behage mange.

Den har en behagelig lav alkoholprocent, hvilket gør den velegnet til enkle frokost-pastaretter, pizza og den slags.

Dette er vores tredje eksemplar, hvor de to første havde det vi kalder halvprop. Om vi har været uheldige, eller om der generelt er problemer med propperne for denne vins vedkommende kan vi selvfølgelig ikke vide noget om.

September 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.