5 stjernerNyvurderingRødvin

Chianti Classico Riserva, Le Baròncole, San Giusto a Rentennano, 2010, 14,5% (Toscana, Italien)

Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi anmeldte første gang vinen i juni 2014, hvor vi skønnede at den ville have godt af et par år på langs. Vi gav den fire stjerner og gættede på, at den ville kunne hente den sidste stjerne ved yderligere lagring. Vinen er nu blevet næsten to år ældre og får nu sin klare femte stjerne.

Vinen er fremstillet af 97% Sangiovese og 3% Canaiolo fadlagret i 20 måneder.

Stor, flot, maskulin og velsmagende vin, hvor vin og fad spiller perfekt sammen og går op i en højere enhed. Stor struktur. Meget tæt på vores forestilling om den perfekte Sangiovese-vin.

Med sin maskuline og lidt alvorlige fremtoning giver den mindelser til producentens største vin, Percarlo.

Glas: Zalto bordeaux.

Læs vores artikel om San Giusto a Rentennano.

Se billeder fra San Giusto a Rentennano.

Marts 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.