Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
175,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I forhold til den flotte årgang 2010 af denne vin, skuffer nærværende årgang voldsomt. Og der er tale om en vin af en helt anden observans end 2010eren.

Duft og smag er frugtbetonet, udpræget med modne mørke kirsebær. Frugten forekommer noget overmoden, mens tanninen forekommer undermoden og streng. Det hænger ikke så godt sammen og får vinen til at fremstå noget ubalanceret.

Vinen fungerer glimrende sammen med mad.

Glas: Zalto bordeaux.

April 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.